Proteinová granola
Přichází pomalu chladné dny a s nimi i více času na to péct doma dobroty. Tak vám přinášíme recept na proteinovou granolu, která vám domov provoní tak, že jí budete chtít péct každý den.
1
INGREDIENCE
- 130 g ovesných vloček
- 50 g rostlinného proteinu pistácie
- 60 g čekankového nebo javorového sirupu
- 50 g brusinek
- 40 ml kokosového oleje
- 2 čl skořice
- 20 g kešu
- 20 g mandle
- lyofilizované ovoce, které ale přidáme po upečeni granoly
2
POSTUP
Troubu si předehřejeme na 150-160 stupňů. Ovesné vločky smícháme s proteinem a skořicí. Vedle si smícháme čekankový sirup s kokosovým olejem a promícháme s vločkami, proteinem a skořicí. Přidáme sušené brusinky a směs oříšků. Směs rozložte na pečicí papír a dejte péct. Pečeme 10 minut poté promícháme aby se granola nespálila, nepekla se pouze z jedné strany a pečeme dalších 10 minut
Po upečení přimíchámelyofilizované ovoce
Autor: Karolína (@caro.line97)