Krémové Fettuccine
Během podzimu si naše tělo žádá vydatnější, teplejší stravu, zároveň mu ale pořád můžeme dodat potřebné vitamíny a minerály z čerstvé sezónní zeleniny. Proto vznikl náš recept na krémové Fettuccine, které uspokojí nejen naše chuťové buňky, ale i potřeby našeho těla, které se připravuje na zimu.
1
INGREDIENCE
- 200 g Fettuccine špagety
- 3 hrsti kešu ořechy
- 1 hrnek rýžové mléko
- 2 pl lahůdkové droždí
- ½ čl sušený česnek
- sůl, pepř
- čerstvé salátové listy (baby špenát, rukola, polníček)
- ředkvičky nebo rajčata či jiná zelenina
2
POSTUP
Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. V mixéru rozmixujeme mléko, kešu ořechy a lahůdkové droždí do jemného krému. Krém spolu s uvařenými těstovinami prohřejeme na pánvi. Dochutíme česnekem, solí, pepřem a nakonec přidáme salátové listy a zeleninu. Dobrou chuť!
Autor článku:Eliška (@_with.ella)